20101129

Ακιχαμπάρες

















Ακιχαμπάρα [Akihabara (秋葉原)] : περιοχή του Τόκυο που φημίζεται για την αγορά ηλεκτρονικών ειδών, συνήθως ξεπερασμένης τεχνολογίας, αλλά και με κρυμμένα τεχνολογικά διαμάντια μιας άλλης εποχής. Σε συνδυασμό με τις τυπικές νέον πινακίδες και το είδος του κόσμου που κυκλοφορεί, την κάνει την πλέον κυβερνοπάνκ περιοχή του Τόκυο (και άρα του κόσμου).

http://alexopoulos-electronics.gr/stores/













Στοά Φεξή (ギャラリーFexis) : Κρυμμένη στοά επί της Πατησίων, και κοντά στην Ομόνοια που φημίζεται για την αγορά ηλεκτρονικών ειδών, συνήθως ξεπερασμένης τεχνολογίας, αλλά και με κρυμμένα τεχνολογικά διαμάντια μιας άλλης εποχής(!). Σε συνδυασμό με τις τυπικές νέον πινακίδες και το είδος του κόσμου που κυκλοφορεί, την κάνει την Αθηναϊκή Ακιχαμπάρα (και άρα την πλέον κυβερνοπάνκ περιοχή της Αθήνας).



http://www.in2life.gr/features/notes/articles/181305/article.aspx














Κορεάτικη Αγορά_ Κυριακάτικο Παζάρι Ρακοσυλλεκτών (韓国Agora_日曜日バザールスカベンジャー) : Κάθε Κυριακή στην περιοχή της (πρώην) Κορεάτικης Αγοράς (νυν ημι-σχεδιασμένο πάρκο) στήνεται ίσως το πιο πολύχρωμο παζάρι της Αθήνας. Ρακοσυλλέκτες διαλαλούν την πραμάτεια τους, η οποία περιλαμβάνει, από υφάσματα, βιβλία, μουσικά όργανα, μέχρι ηλεκτρονικά είδη...

Κυβερνοπάνκ λεπτομέρεια: Το σταντ των αθίγγανων χάκερ που στήνουν συστήματα PC επί τόπου με ανακυκλωμένα κυκλώματα και hardware! (το αν λειτουργούν είναι άλλο θέμα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου